Implantátumbeültetés

A fogászati implantátum egy titánból (esetleg cirkóniumból, vagy kerámiából) készült csavar, amellyel a hiányzó fog/fogak gyökerét/gyökereit pótoljuk. Implantátumokkal pótolhatunk egyszerű szóló foghiányt, több fog hiányát, vagy a teljes fogatlan állcsontot is. Implantátumokra készíthetünk rögzített koronát, hidat, vagy teljes körhidat, illetve implantátumokon rögzülő kivehető fogpótlásokat (overdenture, hibridprotézis). A rögzítés módja szerint lehetnek ragasztott, csavaros, vagy kivehető fogpótlások.

Az implantátum beültetés előnyei:

Az implantátumbeültető műtét megfelelően képzett és gyakorlott orvos által elvégezve egy gyors és fájdalommentes beavatkozás. 

Menete: a fogatlan területen felvágjuk az ínyt a gerincélen és leválasztjuk a csontról. a megfelelő helyre fúrunk egy lyukat az anatómiai helyzetnek megfelelő mélységben és átmérővel, amelybe betekerjük az implantátumot. Ezután zárócsavarral látjuk el és összevarjuk az ínyt. Ez a művelet a mi rendelőnkben átlagosan 10 percet vesz igénybe a legszigorúbb nemzetközi protokoll betartása mellett és teljesen fájdalommentes. 

Az elmúlt 18 évben több, mint 16 ezer sikeres implantátumbeültetést végeztünk 98%-os sikerességi rátával, amely nemzetközi összehasonlításban is kiváló eredmény, főleg, ha figyelembe veszük, hogy kifejezetten nehéz esetekkel keresnek fel minket a páciensek, sok esetben olyanokkal, amelyeket sehol máshol nem vállaltak el.

Foglaljon fogászatunkba időpontot!